Ξεκινήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με σύμμαχο το ψυγείο ντουλάπα LG InstaViewTM

0

Ένας νέος μήνας έχει ξεκινήσει και τι καλύτερο από το να θέσουμε νέους στόχους; Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής και η φροντίδα του εαυτού μας είναι στο μυαλό όλων. Η LG Electronics (LG) με τα ψυγεία ντουλάπα InstaView Door-in-DoorTM, γίνεται «σύμμαχος» μας για να το καταφέρουμε.

Τα φρέσκα τρόφιμα, η εύκολη πρόσβαση σε αυτά καθώς και η σωστή διατήρηση των γευμάτων που έχουμε μαγειρέψει συμβάλλουν στο να πετύχουμε τον στόχο μας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα

Με τις τεχνολογίες LinearCooling™ και DoorCooling+™, το ψυγείο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα, τραγανά και ζουμερά. Το LinearCooling™ μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας[1] και το DoorCooling+™ προσφέρει ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη για φρεσκάδα μεγαλύτερης διάρκειας. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας Moist Balance Crisper™, ενός καινοτόμου καλύμματος με πλέγμα, η υγρασία διατηρείται στο βέλτιστο επίπεδο, έτσι τα φρούτα και τα λαχανικά παραμένουν φρέσκα και τραγανά[2].

Εύκολη Πρόσβαση

Χάρη στο InstaView Door-in-Door™ το εσωτερικό του ψυγείου φωτίζεται με δύο μόνο γρήγορα χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, ώστε να μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο του, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά και έτσι μας επιτρέπει να εντοπίζουμε γρήγορα τα τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ψάξουμε στα ράφια. Έτσι, την ώρα που θα χρειαστούμε ένα γρήγορο σνακ θα είναι πολύ ευκολότερο να απολαύσουμε ένα δροσερό φρούτο.

Φρέσκοι χυμοί και απολαυστικά smoothies με τον μοναδικό πάγο Craft IceTM

Επιπλέον η λειτουργία Craft Ice™[3], δημιουργεί σφαιρικά παγάκια – ιδανικά για κάθε είδος χυμού, smoothie ή ποτού, καθώς αργούν να λιώσουν[4], διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση του ροφήματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία ντουλάπα Instaview Door-in-DoorTM εδώ

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE ψυγειοκαταψύκτης GBB72NSDFN (±0,5 ), French Door GF-L570PL (±0,5 ), ψυγείο-ντουλάπα J811NS35 (±0,5 ), δίπορτο ψυγείο B607S (±0,5 ) και δίπορτο ψυγείο B606S (±1,0 ).
[2] Οι τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.
[3] Διαθέσιμη μόνο στο μοντέλο LG GSXV90MCDE.
[4] Σύγκριση ταχύτητας πόσο γρήγορα λιώνουν ανάμεσα στα παγάκια Craft Ice™ και τα απλά παγάκια.
Βασίζεται στη μέση διάρκεια τριών μεμονωμένων δοκιμών για τη μέτρηση του χρόνου που απαιτείται για το πλήρες λιώσιμο των δύο ειδών πάγου στο νερό της βρύσης (48 / 9 ). *Το σχήμα και η καθαρότητα στα παγάκια θα επηρεαστεί κατά την ενεργοποίηση του Craft Ice™ και ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις, την οικιακή χρήση και την παροχή νερού.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.